Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Vi har klikk & hent i alle våre butikker - også de som er midlertidig stengt. Les mer her

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Smoothie-ispinner
Smoothie-ispinner

Smoothie-ispinner

Publisert søndag 28.juni 2020


Disse ispinnene er fulle av deilig frukt.


Fremgangsmåte


Bland bananene, bærene, havregrynene og eplejuicen i et høyt miksebeger. Visp i noen minutter til bærene og bananen er helt jevne og havregrynene er hakket opp. Beveg blenderen mens du visper. Smak til. Hvis bananen er moden, blir blandingen søt nok. Hvis ikke, kan du tilsette honning.

Hell smoothie-blandingen i tolv ispinneformer, og frys dem i minst to timer.

Hvis du vil trekke ispinnene med sjokolade, knekk opp sjokoladen i biter og legg i vannbad. Rør til sjokoladen blir helt glatt. Ta bollen av varmen, og la den stå i 5 minutter.

Vri på ispinnene for å løsne dem fra formen, og løft dem ut. Dypp én ispinne i sjokoladen om gangen, og la trekket stivne i noen minutter før servering.

TIPS! En morsom måte å servere disse ispinnene på er å ta aluminiumsfolie nederst for å så dekke det til med litt friske blomster eller fargede servietter. Deretter stikke ispinnene inn i aluminiumsfolien. For litt ekstra effekt kan du pynte med stjerneskudd – men vær forsiktig!

 

Oppskrift og bilder har vi fått fra Bamix.

Ingredienser


  • 400 ml eplejuice
  • 300 g blandede bær
  • 200 g hvit sjokolade
  • 50 g havregryn
  • 1 banan

ForberedelserKanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?