Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Smuldrepai med eple og bær
Smuldrepai med eple og bær

Smuldrepai med eple og bær

Publisert fredag 15.februar 2019



Fremgangsmåte


Hell mel, kanel og sukker i en bolle. Tilsett smøret i små terninger og bruk hendene til å røre sammen ingrediensene. Bland inn havregryn til slutt.

 

Skrell eplene og del de opp i tykke skiver. Legg et tynt lag av smuldredeigen i bunnen av en ildfast form og legg eple og bær oppå. Dekk med resten av deigen og stek i stekeovnen på 180° til paien er sprø og gyllen, ca 40-50 minutter. 

 

Serveres med is eller krem og nyt!

 

Ingredienser


6–7 epler

200 g bringebær og bjørnebær

2 dl hvetemel

50 gr havregryn

200 g margarin

1 dl sukker

1 dl rørsukker

1 ts kanel

 

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?