Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Sukkerkringler
Sukkerkringler

Sukkerkringler

Publisert torsdag 12.desember 2019


Kjempesøte småkaker som er laget av mørdeig!


Fremgangsmåte


Sukkerkringler er kjempesøte småkaker som er laget av mørdeig som er formet til små kringler som drysses med rosa perlesukker. Saftig og myk gjærbakst – denne oppskriften fant Linda Walsøe i sin mormors gamle kokebok.

  1. Alle ingredienser tas frem.
  2. Mel og bakepulver siktes sammen.
  3. Melblandingen has i en bolle og fettet blandes godt i med fingrene, hvoretter væsken tilsettes.
  4. Arbeid deigen sammen og slå den opp på bake bordet.
  5. Trilles ut i tynne ruller som legges sammen til kringler.
  6. Pensles med vann, vendes i sukker og legges på smurt plate.
  7. Stekes på 250 grader i ca. 10 minutt.

 

TIPS! Lag rødt perlesukker ved å ta perlesukker og litt icingfarge i en pose, blås den opp og rist, og deretter blander med litt mer hvitt perlesukker.

 

Oppskriften har vi fått fra Wik & Walsøe. Bilder er tatt av Line Trondrud Kjeserud.

 

 

Ingredienser


  • 200 g hvetemel
  • 1 ½ teskje bakepulver
  • 30 g smør eller margarin
  • 1 ½ dl fløtemelk
  • Sukker/perlesukker

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?