Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Vårruller
Vårruller

Vårruller

Publisert fredag 12.oktober 2018


Sunne og gode!


Fremgangsmåte


  • Skrell gulrøttene og del dem i fine spiraler med spiral cutter SPIRELLI. Skrell sjalottløken og del i små terninger.

 

  • Kok opp vann med salt i en gryte og blansjer gulrotspiralene, fordelt i farger i fem minutter (hver farge). Kok de fiolette til slutt, siden de farger mest av.

 

  • Surr sjalottløken i rapsolje. Avkjøl løken med portvin og reduser til halvparten av massen. Tilsett sesamfrø og mariner gulrotspiralene i den. Smak til med salt, pepper og en klype sukker.

 

  • Fordel deigbladene på arbeidsflaten, dryss med vann og plasser litt av de marinerte spiralene i midten.

 

  • Rull deigbladet fra langsiden, samtidig som endene brettes inn på hver side.

 

  • Plasser vårrullene på et stekebrett med bakepapir og stek i omtrent 30 minutter i en forvarmet ovn på 200° C.

 

  • Varm opp det som er igjen av rotgrønnsakene og dander sammen med vårrullene. Server med Sakura-karse som garnityr.

 

-Oppskrift og bilde har vi fått fra GEFU-

Ingredienser

4


  • 8 blad butter- eller filodeig
  • 400 g oransje gulrøtter
  • 400g gulr gulrøtter
  • 400 g lilla gulrøtter
  • 3 sjalottløk
  • 250 g grønnsaksbuljong
  • 150 ml Portvin
  • 2 ss sorte sesamfrø
  • 1 bolle Sakura karse
  • 1 ss rapsolje

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?