Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
500,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen


Få hele og fine valnøttkjerner til konfekten!

Når du knekker nøtter med en vanlig nøtteknekker, så knekker ofte selve nøttekjernen også.  Det gjelder spesielt for valnøtter!  Det gjør ikke så mye når du bare skal kosespise nøttene, men hvis du vil bruke nøttene som pynt på en salat eller kake, eller ikke minst som pynt på hjemmelaget marsipan og sjokoladekonfekt, så er det viktig at valnøttkjernene er hele og fine.

 

Hvis du skal bruke hele valnøttkjerner er det godt å ha en valnøttåpner for hånden, som f.eks. Nutschucker.  Nutschucker stikkes inn i sømmen i bunnen av valnøtten.  Her er skallet helt mykt, så det krever ingen krefter.  Ved å vri lett på åpneren deler nøtteskallet seg i to halve, og valnøttkjernen kan tas ut.

 

Nutschucker har ingen skarpe kanter, så barna kan også trygt bruke den.

Brix Nutshucker

 

Tipset har vi fått fra BRIX

 

Her finner du Nutshcucker 

Her finner du oppskrift på Julekonfekt med valnøtter

 

Tilbake