Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk
Få hele og fine valnøttkjerner til konfekten!

Få hele og fine valnøttkjerner til konfekten!

Når du knekker nøtter med en vanlig nøtteknekker, så knekker ofte selve nøttekjernen også.  Det gjelder spesielt for valnøtter!  Det gjør ikke så mye når du bare skal kosespise nøttene, men hvis du vil bruke nøttene som pynt på en salat eller kake, eller ikke minst som pynt på hjemmelaget marsipan og sjokoladekonfekt, så er det viktig at valnøttkjernene er hele og fine.

 

Hvis du skal bruke hele valnøttkjerner er det godt å ha en valnøttåpner for hånden, som f.eks. Nutschucker.  Nutschucker stikkes inn i sømmen i bunnen av valnøtten.  Her er skallet helt mykt, så det krever ingen krefter.  Ved å vri lett på åpneren deler nøtteskallet seg i to halve, og valnøttkjernen kan tas ut.

 

Nutschucker har ingen skarpe kanter, så barna kan også trygt bruke den.

Brix Nutshucker

 

Tipset har vi fått fra BRIX

 

Her finner du Nutshcucker 

Her finner du oppskrift på Julekonfekt med valnøtter

 

Tilbake