Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Slik lager du posjerte egg

Har du lyst å lage posjerte egg? Vi har triksene!

Posjerte egg er sunne og gode, og perfekt til å servere til brunch med venner.  De smaker veldig godt på ristet brød eller et rundstykke, og sammen med f.eks. røkt laks, skinke, bacon eller avocado.  Klassikeren Eggs Benedict slår aldri feil: Ristet brød eller rundstykke med posjert egg på en bunn av spinat med hollandaise saus til.

 

Posjerte egg er også gode på en salat, eller på en karbonade til middag.

 

Den eneste utfordringen med posjerte egg er at de kan være litt vanskelige å få til.  Mange tør ikke å prøve en gang – med kokende vann og eddik og to skjeer til å bevege de flytende eggene rundt med.  Med Poach Can kan du lage dem helt enkelt, og like godt.  Sånn gjør du:

 

1. Plasser Poach Can i småkokende vann i en gryte

2. Knekk et egg opp i Poach Can.  La det småkoke i ca. 3 minutter

3.  Fjern Poach Can og la egget flyte fritt i vannet i 2-3 minutter

4.  Ta ut egget med en hullskje og server

 

Når du har fjernet Poach Can fra det første egget, kan du begynne å lage det neste med en gang. Når du har laget noen egg etter hverandre, kan de sitte litt fast i PoachCan.  Da tar du bare en kniv og skjærer dem løs, der hvor de sitter fast.

Når du bruker Poach Can, får du fine posjerte egg hver gang, og du kan se og merke at de har flytt rundt i vannet, sånn som posjerte egg skal.

 

Her finner du Poach Can

 

-Tipset har vi fått fra Brix

 

Tilbake