Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen


Slik tar du vare på keramikk fra Kähler

Hammershøi:
Vi anbefaler at lysestakene, vasene, karaflene og alle tredeler i Hammershøi-serien vaskes for hånd og aldri med stållull.
Serviset i Hammershøi-serien tåler maskinoppvask, men med forsiktighet. Vi anbefaler alltid å sette delene forsiktig inn i oppvaskmaskinen med god plass til annen oppvask. Hammershøi-serviset tåler også mikrobølgeovn ved lav effekt. Husk å unngå hurtige temperaturendringer, da dette kan forårsake sprekker i glasuren. La ikke lys brenne helt ned i Hammershøi-lysestakene, og sett alltid lysestakene på et ikke-brennbart underlag.

 

Omaggio vase:
Stripene er håndmalt med en spesiell messingglasur, som over tid naturlig vil patinere og gi stripene en dypere og mørkere tone. Stripene kan ikke pusses. Designvasen tåler ikke maskinoppvask.

 

Urbania lyshus:
Bruk kun telys med folie. Sett alltid telyset midt i lyshuset. Lyshuset må ikke plasseres på et lett antennelig underlag. Unngå å flytte eller røre lyshuset når telyset er tent, da lyshuset er varmt. Bruk kun telys med en brennetid på 4 timer. For å unngå brannfare må lyshuset ikke dekkes til når det er i bruk.

 

Se hele vårt Kähler utvalg her

 

-Tipsene har vi fått fra Kähler-

 

Kähler

Tilbake