Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Velg riktig stekepanne

Velg en stekepanne som passer dine behov

 

Støpejern

Støpejernspanner er robuste og slitesterke

Jevn varmefordeling over hele stekepanna

Fungerer på alle typer steketopper, inklusiv induksjon og grill

Stek alltid med fett i pannen

Du kan bruke redskap i alle materialer

Håndvask anbefales

 

Rustfritt stål

Rustfritt stål er hygienisk og enkelt å rengjøre

Tåler tøft bruk og høye temperaturer

Har ofte en kjerne av aluminium som fordeler varmen raskt og jevnt

Bruk alltid fett når du steker

Du kan bruke redskap i alle materialer

Prøv å vende maten så få ganger som mulig for beste stekeresultat

 

Non-stick belegg

Non stick-stekpanner er tilpasset til matlaging på lavere temperaturer

Bruk aldri pannen på max varme, det kan skade belegget

Krever lite eller ingen fett ved steking

Bruk redskap i tre, plast eller silikon for å beskytte belegget

Enkel å rengjøre

 

Keramisk

Stekpanner med keramisk belegg er ekstra harde og slitesterke

Har non-stickegenskaper men behøver fett ved steking

Tåler høye temperaturer men bør varmes opp gradvis

Bruk tre, plast eller silikonverktøy

Enkel å rengjøre

 

 

Tilbake