Kundeservice

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk
 • Årets vintermotiv – «Snø i måneskinn»

  Her kan du bestille årets sesongservise for vinteren, «Snø i måneskinn». Serviset kommer ikke i butikkene før 1. oktober, men du kan sikre deg ved å forhåndsbestille hos oss allerede nå. Vi gir deg beskjed når varene har ankommet butikken du har valgt.
 • Bitt av Mummi-basillen

  Bitt av Mummi-basillen

  Mummi – bare for barn? Ikke om vi skal tro de hundretusener av voksne som elsker å drikke kaffen sin fra krus med Mummi-motiv. Ikke rent få blir også helhjerta Mummi-samlere. Ta en titt inn i samlingen til Trine Faaberg (33) og Lisa Pedersen (25).

  Les mer

 • Slik blir en mummikopp til

  Slik blir en mummikopp til

  Du ser dem overalt. Koppene dekorert med Mummitrollet, Snorkfrøken og Hufsa, ofte sammen med en bakgrunn i iøynefallende farge. Men hvordan lages egentlig disse koppene vi elsker å drikke kaffe fra? Her får du svar.

  Les mer

Velg butikk

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.