Sekiryu – Japanske kjøkkenkniver av ypperste kvalitet
På jakt etter nye kjøkkenkniver, da trenger du ikke lete lenger. Oppdag Sekiryu – et merke som virkelig setter en ny standard!
La oss ta en nærmere titt på hvorfor dette er knivene du kommer til å elske, og hva som gjør at disse knivene ikke bare er en standard kjøkkenkniv.
Arven fra samurariene
Produsert i hjertet av Japan, representerer disse knivene mer en bare ett verktøy til kjøkkenet. De er et resultat av århundrelang tradisjon og ekspertise. For selv om knivene lanseres nå, er dette ikke en nykommer i knivverden. Knivene kommer fra byen Seki, som i over 700 år har vært Japans episenter for sverdproduksjon. Det er her verdens mest presise og hardføre kniver kommer fra.
Selskapet bak knivene, Ohzawa Swords, har drevet med sverdproduksjon siden 1974. Allerede i 1990 lanserte de Sekiryu som en knivprodusent. Med teknikker som er brukt til å lage samuraisverd, er knivene bygget for å levere ytelse på toppnivå. Det skal du merke fra øyeblikket du plukker opp en Sekiryu-kniv. Her får du en kombinasjon av presisjon, styrke og estetikk.
Håndslipt og skarpere enn du aner
La oss ta en titt på håndverket bak knivene. Sekiryu-knivene produseres ved å varme opp stål til 1050°C, for så å avkjøle det til minus 70°C. Dette gir bladet en styrke og holdbarhet få andre kniver har. Bølgemønsteret du ser på kniven er kjent som «Hamon». Dette er inspirert av tradisjonelle japanske sverd, og tilfører knivene en estetisk dimensjon som skiller dem fra mengden. Hver kniv er håndslipt og produsert for hånd. Dette med fokus på skarphet og balanse, faktisk så skapt at man kutter gjennom ingrediensene med kirurgisk nøyaktighet.
3 ulike serier – noe for enhver
Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne riktig kniv. Derfor kommer også Sekiryu i 3 forskjellige serier, slik at vi har noe for alle.
Vedlikehold av knivene
Å ta vare på knivene fra Sekiryu er det viktigste du gjør. Med riktig vedlikehold vil knivene vare i mange år. Klikk deg inn her for å lære om vedlikehold og sliping av knivene.
Hvorfor velge Sekiryu?
Dette er mer en bare kjøkkenkniver. Her får du kjøpt japansk tradisjon, kvalitet og håndverk. Hver enkelt kniv er desginet for å gi deg den beste matlagingsopplevelsen – enten du er profesjonell eller en entusiastisk hjemmekokk. Dette er et naturlig valg til deg som verdsetter kvalitet, og ønsker å ha kniver som varer i mange år. Disse knivene vil være med deg gjennom både små og store matopplevelser, og tar på den måten kjøkkenet ditt til nye høyder.
Tilbake
-
Sekiryu
Master grønnsakskniv 15 cm svart
1 999,-
På nettlagerFinnes i 120 butikker -
Sekiryu
Wood knivsett 2 deler kokkekniv/grønnsakskniv
2 999,-
Ikke på nettlager -
Sekiryu
Master kokkekniv 27 cm svart
3 399,-
På nettlagerFinnes i 118 butikker -
Sekiryu
Slipestål 24,5 cm hvit/svart
599,-
Ikke på nettlagerFinnes i 26 butikker -
Sekiryu
Master grønnsakskniv 12 cm svart
1 999,-
På nettlagerFinnes i 119 butikker -
Sekiryu
Wood santokukniv 16,5 cm sølv
1 499,-
På nettlagerFinnes i 111 butikker -
Sekiryu
Master kokkekniv 21 cm svart
2 399,-
På nettlagerFinnes i 121 butikker -
Sekiryu
Wood santokukniv m/ luftlommer 16,5 cm blank/natur
1 399,-
Ikke på nettlager -
Sekiryu
Wood chopper kniv 16,5 cm sølv
1 599,-
På nettlagerFinnes i 124 butikker -
Sekiryu
Master santokukniv 18 cm svart
2 299,-
På nettlagerFinnes i 119 butikker -
Sekiryu
Slipestein blå
899,-
Få på nettlagerKan sendes til butikk -
Sekiryu
Wood kokkekniv 18 cm stål
1 599,-
Få på nettlagerFinnes i 124 butikker -
Sekiryu
Master filetkniv 18 cm 29,5 cm blank/svart
2 299,-
På nettlagerFinnes i 114 butikker -
Sekiryu
Master knivsett 2 deler svart
5 199,-
Ikke på nettlager -
Sekiryu
Master brødkniv 25 cm svart
2 399,-
På nettlagerFinnes i 119 butikker -
Sekiryu
Wood grønnsakskniv 12 cm sølv
1 399,-
På nettlagerFinnes i 124 butikker