Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!

Bakt potet

Bakt potet

Bakt potet er snaddermat, og det bare er fantasien som setter grenser for hva du kan fylle den med.


Ingredienser

  • 4 bakepoteter
  • 200 g champingong
  • 2 vårløk
  • 200 g skinke
  • 150 g bacon i terninger
  • 100 g revet ost
  • Rømme


Hvitløkssmør:

  • 150 g romtemperert meierismør
  • 2 fedd hvitløk
  • En neve fersk persille

Fremgangsmåte

  1. Vask potetene men hold skallet intakt.
  2. Hakk opp vårløk og skinke, riv ost og legg i hver sin skål.
  3. Stek baconbiter til de er gyldne og sprø. Ha i soppen og stek til du har fått ut væsken og det krymper litt. Smak til med salt og pepper.
  4. Ha 2 poteter om gangen i en Kitchen essentials potetbaker og bak i microen 8-10 minutter (avhenger av størrelsen på poteten). Sjekk gjerne underveis. Den skal gi etter når du trykker på den). Har du ikke potetbakeren så setter du potetene i ovnen (innpakket i aluminiumsfolie) på 200 grader i 1-1 1/2 time.
  5. Når de er ferdige snitter du potetene på midten og klemmer sammen, da vil den åpne seg.
  6. Fyll i ønsket fyll i poteten og topp med rømme, hjemmelaget hvitløkssmør eller begge deler!

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.