Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!

Brasilianske osteboller

Brasilianske osteboller

Pão de Queijo er brasilianske osteboller - seige, fulle av ost, og med en sprø skorpe utenpå. De er akkurat passe små til at du tror én holder. Spoiler - det gjør det ikke. Disse er det umulig å bare spise én av!


Ingredienser

  • 240 g nøytral olje
  • 240 g helmelk
  • 3 egg
  • 120 g revet gouda
  • 120 g revet parmesan
  • 360 g tapioka mel
  • 1 ts salt

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Ha alle ingredienser i en blender og kjør til en glatt røre.
  3. Hell røren i muffinsformer eller andre små ovnsfaste former. Fyll dem 2/3 opp (de vokser en del i ovnen).
  4. Bak i ovn i ca 20 min eller til de er suffler og har en mørk gyllen farge over hele brødet.
  5. Ta ut og la avkjøle litt, server dem lune.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.