Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!

Brownies

Brownies

Den optimale, seige, mørke sjokoladekaken!


Ingredienser

  • 3 dl sukker
  • 4 ss kakaopulver
  • 1 1/2 dl hvetemel
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts salt
  • 150 g smeltet, avkjølt smør
  • 2 egg

Fremgangsmåte

Bland alt det tørre i en bakebolle. Tilsett egg og smeltet smør og bland godt. Fordel røren i en 24-26 cm smurt springform. Stek kaken midt i ovnen på 15-175 grader i ca 30 min, sjekk mot slutten av steketiden. Kaken skal være litt våt og seig men ikke rå.

 

Dryss på melis og servèr gjerne med is og friske bær

 

 

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.