Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!

Dynegrøt

Dynegrøt

Lag risengrynsgrøt ved å pakke den inn i dyna!


Ingredienser

  • 1,5 liter helmelk
  • 250 g grøtris
  • litt salt
  • kanel
  • sukker
  • smør

Fremgangsmåte

  1. Kok melken langsomt opp. Melk brenner seg lett fast, så det er viktig å koke langsomt opp
  2. Tilsett risen og la det koke i ca. 5 minutter. Husk å røre hele tiden så det ikke brenner fast
  3. Ta grøten av varmen, pakk den inn i et håndkle og deretter i en dyne. Sett gryta på en bordskåner slik at du ikke risikerer å ødelegge sengetøyet ditt
  4. La grøten stå i et par timer (den kan også stå lenger), og gi den et kort oppkok før servering
  5. Smak til med litt salt og server med sukker, kanel og smør.

 

Oppskriften har vi fått fra Le Creuset

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.