Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!

Fantasikjeks

Fantasikjeks

Fantasikjeks kan bli rene kunstprosjektet for de små bakeglade. Trykk ut artige figurer, pynt med glasur og strøssel – og nyt!


Ingredienser

  • 200 g smør (romtemperert)
  • 1,5 dl sukker
  • 1 egg
  • 1 ts vaniljesukker
  • 5 dl hvetemel

Fremgangsmåte

  1. Rør smør og sukker sammen til det blir lyst og kremete.
  2. Tilsett egget og vaniljesukkeret, og rør godt.
  3. Bland inn melet litt etter litt – bruk hendene om det blir tungt.
  4. Del deigen i to, pakk inn i plastfolie og la den hvile i kjøleskapet i 30 minutter.
  5. Strø mel på bordet og kjevle ut deigen.
  6. Bruk kakeformer (hjerte, stjerne, dinosaur, enhjørning!) til å trykke ut kjeksene.
  7. Legg kjeksene på et stekebrett med bakepapir.
  8. Stek på 180 °C i 8–10 minutter, til de er gylne i kantene.
  9. Avkjøl helt før pynting.
  10. Med bakeutstyret fra Chic Kids-serien får barna virkelig eierskap til bakingen.

Pyntetips: Det er her moroa virkelig begynner. Bruk melisglasur med farger, strøssel, glitter eller spiselige tusjer, og slipp oppfinnsomheten løs. Med riktig pynt, kan det fort bli både påske-, halloween- og julekjeks. 

Og hva med å navngi dem? Karamellkongen og Melismonsteret smaker (om mulig!) enda bedre.

Se hele utvalget fra Chic Kids

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.