Frosne bringebær – servert som en sjokoladeplate
Frosne bringebær og mørk sjokolade smelter sammen til en sprø, søtsyrlig sjokoladeplate. Superenkel å lage – umulig å motstå.
Ingredienser
- 100 g mørk sjokolade (minst 70 % kakao)
- 100 g bringebær, ferske eller frosne
- 1 ss honning eller lønnesirup (valgfritt, for ekstra sødme)
Fremgangsmåte
- Smelt sjokoladen forsiktig i en bolle over vannbad eller i mikrobølgeovn.
- Legg et bakepapir på en liten stekeplate eller skjærebrett.
- Fordel bringebærene jevnt på bakepapiret.
- Hell den smeltede sjokoladen over bringebærene, slik at de er delvis dekket.
- Sett stekeplaten i fryseren i ca. 30 minutter, eller til sjokoladen er helt stivnet.
- Bryt opp i biter og oppbevar i en lufttett beholder i fryseren.