Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!

Grillede grønnsaker med chimichurri

Grillede grønnsaker med chimichurri

Bruk retten som tilbehør til kjøtt eller fisk, eller spis den som hovedrett.


Ingredienser

Grønt:

  • 1 aubergine
  • 1 squash
  • 1 rød paprika
  • 1 bunt vårløk
  • Olivenolje
  • Salt

Chimichurri:

  • 1 fedd hvitløk
  • 1 stor håndfull bredbladet persille
  • 2 store håndfuller koriander
  • 1 liten håndfull oregano
  • ½ - 1 rød chili, uten stilk og frø
  • ½ dl rødvinseddik
  • ½ dl olivenolje
  • Salt

Fremgangsmåte

Bruk denne lettvinte retten som tilbehør til kjøtt eller fisk, eller spis den som hovedrett. Topp f.eks. med mozzarella eller fetaost for ekstra smak.

Grønt:

Skjær aubergine og squash i skiver. Skjær paprika i båter og del vårløken på langs. Vend grønnsakene forsiktig i olivenolje. Grill grønnsakene på en varm grill eller grillpanne. Krydre med salt.

Chimichurri:

Hakk hvitløk, persille, koriander, oregano og chili fint med vuggekniv. Tilsett eddik og olje, og smak til med salt.

Servering:

Server grillede grønnsaker med chimichurri.

TIPS: Du kan bruke chimichurri som topping på nesten alt – f.eks. grillet kjøtt, fisk, kylling, sopp eller kanskje på en hakkebiff.

 

Oppskriften har vi fått fra Eva Solo.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.