Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!

Halloween-brownies med marengssmørkrem

Halloween-brownies med marengssmørkrem

Brownies som er så gode at de forsvinner raskere enn et spøkelse. Med kakepynt fra ScrapCooking blir de rett og slett boo-nanza!


Ingredienser

Brownies:

  • 200 g sukker
  • 3 egg
  • 100 g smeltet smør
  • 100 g mørk sjokolade
  • 2 ss kakaopulver
  • 75 g hvetemel
  • 1 klype salt

Italiensk marengssmørkrem med smeltet sjokolade:

  • 300 g sukker
  • 1 dl vann
  • 120 g eggehvite
  • 300 g smør
  • 50 g smeltet sjokolade 

Fremgangsmåte

Slik lager du brownies:

  1. Forvarm ovnen til 175 grader over/undervarme. 
  2. Smelt smør og rør inn den mørke sjokoladen. Rør til sjokoladen har smeltet.
  3. Visp inn sukker i sjokoladesmøret. Visp i 1 minutt før du visper inn eggene.
  4. Visp deretter inn hvetemel, kakaopulver og salt. 
  5. Hell i en liten langpanne ca 20x25 cm og stek i 20 minutter.

Slik lager du marengssmørekremen:

  1. Kok opp 300 g sukker og 1 dl vann til 118 grader. Samtidig pisker du eggehvitene til skum.
  2. Når sukkeret har nådd 118 grader heller du forsiktig sukkersirupen i eggehviten, mens eggehvitene piskes på maks hastighet.
  3. Pisk på maks hastighet i ett minutt, og skru deretter ned til medium. Pisk til marengsen er romtemperert, det tar ca 15 minutter.
  4. Tilsett deretter romtemperert smør, litt og litt, mens du pisker på medium/lav hastighet. Pisk i ca. 5 minutter, og tilsett deretter smeltet sjokolade under fortsatt pisking.
  5. Til slutt tar du i ønsket konditorfarge og pisk på lav hastighet i 10 minutter til kremen er silkemyk.

Gi kaken et skummelt (og søtt!) løft med kakepynt fra ScrapCooking – helt perfekt til Halloween-festen!

Brownies med smørekrem "happy halloween"

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.