Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!

Kålpasta

Kålpasta

En skikkelig god kålmiddag på under 10 minutter? Med hjelp av litt fløte, parmesan og andre gode smaker er det en grunn til at denne har gått viralt på sosiale medier. Serveres med stekt kylling, men velg det proteinet du liker best.


Ingredienser

Kålpasta:

  • 500 g kål
  • 2 hvitløkfedd
  • 2 ss smør
  • 1 dl kremfløte
  • 1 ss soyasaus
  • 50 g parmesan
  • Persille, finhakket

Kylling:

  • 400 g kyllinglår uten ben
  • Smør til steking
  • 1 ts paprikapulver
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Stek kyllinglårene i en panne med smør til de er gylne på begge sider og gjennomstekt. Avkjøl.
  2. Skjær kålen i strimler og stek i en panne på middels varme med smør og hvitløk til kålen blir gyllenbrun.
  3. Hell over fløte og soyasaus og la det koke under omrøring i 2 minutter. 
  4. Topp med parmesan, persille og kylling skåret i strimler. 

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.