Kålpasta
En skikkelig god kålmiddag på under 10 minutter? Med hjelp av litt fløte, parmesan og andre gode smaker er det en grunn til at denne har gått viralt på sosiale medier. Serveres med stekt kylling, men velg det proteinet du liker best.
Ingredienser
Kålpasta:
- 500 g kål
- 2 hvitløkfedd
- 2 ss smør
- 1 dl kremfløte
- 1 ss soyasaus
- 50 g parmesan
- Persille, finhakket
Kylling:
- 400 g kyllinglår uten ben
- Smør til steking
- 1 ts paprikapulver
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- Stek kyllinglårene i en panne med smør til de er gylne på begge sider og gjennomstekt. Avkjøl.
- Skjær kålen i strimler og stek i en panne på middels varme med smør og hvitløk til kålen blir gyllenbrun.
- Hell over fløte og soyasaus og la det koke under omrøring i 2 minutter.
- Topp med parmesan, persille og kylling skåret i strimler.