Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!

Knekkebrød

Knekkebrød

Lag knekkebrød selv! Enkelt og godt.


Ingredienser

  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl gresskarfrø
  • 2 dl linfrø
  • 2 dl solsikkekjerner
  • 175 g finhakkede mandler (bruk stavmikser)
  • 3 ss sammalt rug grov
  • 1 ts fint havsalt
  • 4 dl kaldt kullsyreholdig vann

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 130 grader varmluft (alle ovner har forskjellig varme så her kan man justere hvis de blir for lyse eller for mørke).

Bland alt sammen, la stå i et kvarter.

Bre ut over to bakeplater 31 x 31 cm med en spatel.

Del knekkebrødene i 15 pr. brett ved å trykke spor med en spatel.

Sett inn bakeplatene på rist i stekeovnen, en oppe og en nede.  La stå i 60 min., bytt om på platene og la stå i 60 min. til. 

Legg dem over på rist til de er avkjølt og oppbevar i tett boks.

Knekkebrødene kan varieres etter smak og behov.

Et godt tips er å tilsette en teskje fennikelfrø og to spiseskjeer olivenolje. Da passer de godt til tapas og er perfekt til hummus!

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.