Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!

Knuste poteter med parmesan

Knuste poteter med parmesan

Disse knuste potetene er sprø på utsiden og myke på innsiden, og toppet med digg parmesan. Perfekt som tilbehør til grillmaten, eller en deilig liten middag i seg selv!


Ingredienser

  • 12 poteter, små
  • Smør
  • Cemo potetkrydder
  • Parmesan

Fremgangsmåte

  1. Kok poteter i 20-25 minutter til de er møre.
  2. Legg de kokte potetene på et stekebrett med bakepapir. Mos dem forsiktig flate (bruk gjerne en hamburgerpresse eller bunnen av et glass).
  3. Legg en liten bit smør på hver potet, og dryss over Cemo potetkrydder og revet parmesan.
  4. Stek potetene i ovn i ca. 15 minutter på 220 grader.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.