Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!

Moules Marinières

Moules Marinières

Rykende varme blåskjell smaker alltid deilig!


Ingredienser

  • 2 poser blåskjell (2kg)
  • 3 stk sjalottløk
  • 3 fedd vitløk
  • 5 cl olivenolje eller 5g smør
  • 3 dl hvitvin
  • 3-5 fløte
  • Salt og pepper
  • Et knippe persille til smak og garnering

Fremgangsmåte

  1. Vask blåskjellene nøye for å unngå å få sand i gryten
  2. Fres den hakkede sjalottløken og hvitløken i oljen
  3. Hell på vin og la det putre noen minutter
  4. Hell på fløten og kok. Opp
  5. Tilsett blåskjell og legg på lokket
  6. La det koke i 3 min eller til skjellene har åpnet seg
  7. Smak til med salt og pepper
  8. Om du ønsker suppen litt tykkere fisker du skjellene opp av kjelen og lar suppen koke ned lite

TIPS! Server i din favorittskål med stekte poteter eller fries og aioli

 

Oppskrift og bilder har vi fått fra Wik & Walsøe.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.