Hjemmelaget pistasjis
Elsker du pistasj? Da er dette drømmeisen din! Denne kremete og nøtteaktige isen er superlett å lage hjemme (og enda enklere å spise opp).
Ingredienser
- 1 l Cottage Cheese
- 3 dl pistasjnøtter
- 1 dl melk
- 1 dl sirup eller annen søtning
- Sjokolade + hakkede nøtter til servering
Fremgangsmåte
- Ha Cottage Cheese, pistasjnøtter, melk og sirup i en blender. Kjør blenderen til du får en jevn konsistens.
- Hell blandingen i en egnet form (gjerne brødform) og strø hakkede pistasjnøtter og sjokolade på toppen.
- Legg formen i fryseren, gjerne over natten slik at isen får satt seg ordentlig.
Server kuler av pistasjisen i iskremkjeks eller i lekre dessertskåler.
Tips! Hvis du liker matcha, kan du gjerne tilsette litt matchapulver for å få en ekstra fin grønnfarge.