Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!

Ruccola- og hasselnøttpesto

Ruccola- og hasselnøttpesto


Ingredienser

  • 75 g ruccolasalat
  • 50 g hasselnøtter
  • 1 fedd hvitløk
  • 4 ss olivenolje
  • Salt og sort pepper

Fremgangsmåte

1. Legg ruccola og hasselnøtter i minihakkeren til stavmikseren og kjør til en jevn masse.

 

2. Skrell hvitløken, og putt den i minihakkeren sammen med halvparten av olivenoljen, salt og pepper. Kjør blandingen til den samler seg.

 

3. Tilsett resten av oljen litt og litt inntil pestoen har fått ønsket konsistens.

 

Server pestoen som tilbehør.

 

-Oppskriften har vi fått fra OBH Nordica-

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.