Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!

Miguels skummelt gode sjokoladecupcakes

Miguels skummelt gode sjokoladecupcakes

Miguels sjokoladecupcakes er skummelt gode – og med ScrapCooking-pynt blir de rett og slett bordets midtpunkt.


Ingredienser

Cupcakes:

  • 3 romtempererte egg
  • 250 gr sukker
  • 300 gr hvetemel
  • 3,5 ss bakekakao
  • 1,5 teskje bakepulver
  • 1,5 teskje natron
  • 2 teskjeer vaniljesukker
  • 2,5 dl kulturmelk
  • 180 gr smør

Fyll:

  • 100 gr Gryr matfløyel
  • 100 gr kremost
  • 50 gr melis
  • Jordbæressens (smak er valgfritt)
  • 2 dråper rød konditorfarge

Denne oppskriften gir ca. 24 cupcakes

Fremgangsmåte

Slik lager du cupcakes:

  1. Smelt smør og olje i en kjele. La stå.
  2. Bland mel, bakekakao, bakepulver, natron og vaniljesukker i en bolle.
  3. Pisk opp egg og sukker til eggedosis.
  4. Ha i 1/3 av melblandingen og kulturmelk. Rør lett inn til alt er jevnt. Gjør dette i to omganger til.
  5. Til slutt har du i smøret og rører til røren er jevn og glatt. Ikke pisk eller rør for mye. 
  6. La stå i ca. 10 minutter før du fordeler røren i muffinsformer – ca. 45 gram per cupcake. Ha de på et muffinsbrett så de holder formen sin.
  7. Stek på 175 grader i ca. 13-15 minutter. 
  8. La stå til de blir kalde og sett gjerne i kjøleskap før muffinsene skal fylles og pyntes.

Slik lager du fyllet:

  1. Pisk alt til en fast krem. Ha i kjøleskapet i minst 30 minutter før bruk.
  2. Ha kremen i en spøytepose. Grav ut hull i den kalde cupcaken og hell i kremen. Ta vare på toppen av hullet for å lukke igjen etter å ha hatt i kremen.

Gi cupcakesene et skummelt (og søtt!) løft med kakepynt fra ScrapCooking – helt perfekt til Halloween-festen!

Cupcakes dekorert med Halloween-kakepynt

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.