Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!

Smuldrepai med eple og bær

Smuldrepai med eple og bær


Ingredienser

6–7 epler

200 g bringebær og bjørnebær

2 dl hvetemel

50 gr havregryn

200 g margarin

1 dl sukker

1 dl rørsukker

1 ts kanel

 

Fremgangsmåte

Hell mel, kanel og sukker i en bolle. Tilsett smøret i små terninger og bruk hendene til å røre sammen ingrediensene. Bland inn havregryn til slutt.

 

Skrell eplene og del de opp i tykke skiver. Legg et tynt lag av smuldredeigen i bunnen av en ildfast form og legg eple og bær oppå. Dekk med resten av deigen og stek i stekeovnen på 180° til paien er sprø og gyllen, ca 40-50 minutter. 

 

Serveres med is eller krem og nyt!

 

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.