Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!

Synvas eltefrie rundstykker

Synvas eltefrie rundstykker

Kokk og konditor Synva Gjerde viser deg hvordan du enkelt kan bake eltefrie rundstykker hjemme – perfekt til helgefrokosten eller som nystekt hverdagskos. Her får du hennes superdigge oppskrift!


Ingredienser

  • 1 pk tørrgjær
  • 1 ts salt
  • 2 ss melis
  • 5 dl lunkent vann
  • 550 gram mel
  • Linfrø, sesamfrø og flaksalt til topping

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen tørrgjær og vann, og la det stå i 15 minutter. Rør inn melis og salt.
  2. Tilsett melet litt etter litt, og rør godt. La deigen heve i omtrent 1,5 time.
  3. Dryss litt mel på kjøkkenbenken, og hell deigen forsiktig ut av bollen. Dryss litt mel på toppen av deigen, og del den i to like store emner.
  4. Snurr emnene forsiktig med hendene, uten å presse luften ut av deigen.
  5. Legg rundstykkene på et bakebrett. Spray rundstykkene med vann og strø over frø og litt flaksalt.
  6. Stek på 240 grader i 20 minutter.

Synva med eltefrie rundtstykker

@kitchnno Kokk og konditor Synva Gjerde viser deg hvordan du enkelt kan bake eltefrie rundstykker hjemme – perfekt til helgefrokosten eller som nystekt hverdagskos ???? Her får du hennes superdigge oppskrift! ??1 pk tørrgjær? ??1 ts salt? ??2 ss melis? ??5 dl lunkent vann? ??550 gram mel? ??Linfrø, sesamfrø og flaksalt til topping. ??Bland sammen tørrgjær og vann, og la det stå i 15 minutter.? Rør inn melis og salt. Tilsett melet litt etter litt, og rør godt. La deigen heve i omtrent 1,5 time.? Dryss litt mel på kjøkkenbenken, og hell deigen forsiktig ut av bollen.? Dryss litt mel på toppen av deigen, og del den i to like store emner.? Snurr emnene forsiktig med hendene, uten å presse luften ut av deigen. Legg rundstykkene på et bakebrett.? Spray over litt vann, og strø over frø og litt flaksalt. Stek på 240 grader i 20 minutter.? Skal du teste disse? Alt til baking finner du hos oss på kitchn.no eller i butikk. #BaykBakebolle #ModernHouse #Slikkepott #Aida #Aidaraw #tresleiv #Kähler #Hammershøi #kjøkkenredskaper #baking #rundstykker #oppskrift #inspirasjon #gavetips #kjøkken #frokost #lunsj #middag #besøk #søndag #ferie #påsketips #påskeferie #kitchn #eltefritt #eltefri #eltefribakst ? original sound - kitchnno

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.