Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!

Varm Eplecider

Varm Eplecider

Deilig og varmende til kalde dager


Ingredienser

  • 6 dl eplejuice
  • 1/2 dl solbærsirup
  • 2 ss presset appelsinsaft
  • 2 kanelstenger
  • 1 skive appelsin

Fremgangsmåte

Kok opp eplejuice, solbærsirup, presset appelsin og kanelstenger. La det trekke like under kokepunktet i en time. Jo lenger du lar det trekke, desto mer smak. Kan søtes med litt mer solbærsirup om ønskelig. Sil fra kanelstenger og hell varm eplecider i store krus eller glass. Serveres rykende varm.

 

 

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.