Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!
Favorittmerker

Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Eva Trio Grey Line stekepanne 28 cm keramisk Slip-Let
Eva Trio Grey Line stekepanne 28 cm keramisk Slip-Let
Eva Trio Grey Line stekepanne 28 cm keramisk Slip-Let
Nettsortiment

Eva Trio

Grey Line stekepanne 28 cm keramisk Slip-Let

1 199,-

Få på nettlager
Utsolgt på nett
  • Frakt og klikk & hent velges ved utsjekk
  • Sikrer enkel og effektiv matlaging, perfekt til alt fra sprø stekeskorper til delikate råvarer
  • Pannens hoveddel er fremstilt av 100 prosent recycled post-consumer aluminium
  • Det keramiske Slip-Let® belegget reduserer faren for at mat kleber og brenner fast
Beskrivelse
Eva Trio Grey Line stekepanne på 28 cm gir deg et pålitelig verktøy for variert matlaging. Den er ideell for steking på høy varme, samtidig som den egner seg godt til skånsom tilberedning av råvarer s...
Produktdetaljer
SKU:
620942
EAN:
5706631252140
Artikkelnummer:
260328
Merke:
Eva Trio
Serie:
Grey Line
Kategori:
Stekepanner
Opprinnelsesland:
Kina
Spesifikasjoner
Høyde:
10 cm
Bredde:
50 cm
Lengde:
28 cm
Vekt:
1,31 kg
Diameter:
28 cm
Design og materiale
Farge:
Grå
Belegg:
Keramisk
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Bunn: rustfritt stål, Håndtak: rustfritt stål, Keramisk Slip-Let®-belegg, Kropp: 100% recycled post-consumer aluminium
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Tåler maskinvask:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Varmebestandig:
Ja
Vedlikehold:
- For å unngå termisk sjokk (da vil du oppleve belegg som løsner og skjevheter i bunnen) – start oppvarmingen rolig, gjerne på relativt svak varme i 1-2 minutter før du setter den opp. - Desto høyere temperatur du skal ha på pannen, desto lenger tid må du bruke på trinnvis oppvarming (termisk sjokk er ikke reklamasjonsgrunn). - Ikke skyll pannen i vann når den er varm. - Ved induksjon: aldri boosteffekt og helst ikke øverste effekt. - Vi anbefaler å bruke en kaldpresset rapsolje til steking da denne har et høyt røykepunkt og tåler høyere temperaturer. - Lar du en panne bli gjennomvarm vil du oppleve at du oppnår samme resultat på lavere temperaturer, i tillegg tar du bedre vare på pannen.

Mer fra Eva Trio

Legg til favorittmerke

Andre kjøpte også

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.