Eva Trio
Induction Heat Control stekepanne 24 cm
- Induction heat control
- Slip-Let belegg
- Tåler oppvaskmaskin
1 599,-
Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.
Beskrivelse
Induction Heat Control stekepanne 24 cm fra Eva Trio. basert på ny teknikk: «Induction heat control». Det er slutt på at maten brenner seg fast, og dermed får Slip-Let®-belegget lengre levetid. Den nye teknikken sikrer nemlig at stekepannen, på induksjonstopp, ikke blir varmere enn 230°C. Det blir lettere å kontrollere varmen, og belegget brennes ikke av pga. for høy varme. I likhet med resten av serien med gryter og panner er den fremstilt i 18/10 rustfritt stål av høy kvalitet som sikrer høy slitestyrke.Håndtaket holder seg kaldt under bruk, og som vanlig er det et innvendig Let®-belegg. Som navnet antyder, virker selve «Induction heat control»-teknikken bare på induksjon, men stekepannen kan brukes som normalt på alle andre typer kokeplater. Pannen tåler oppvaskmaskin og er derfor lett å holde ren.
- Fri frakt over 699,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Last ned appen og få velkomstkupong
- SKU:
- 100165
- EAN:
- 5706631075329
- Artikkelnummer:
- 202624
- Merke:
- Eva Trio
- Kategori:
- Stekepanner
Spesifikasjoner
- Høyde:
- 8,4 cm
- Bredde:
- 25,5 cm
- Lengde:
- 42,5 cm
- Vekt:
- 950 g
- Diameter:
- 24 cm
Design og materiale
- Farge:
- Stål
- Belegg spesifikasjon:
- Slip-Let®-belegg
- Belegg:
- Non-Stick
- Materiale:
- Rustfritt stål
- Material spesifikasjon:
- Rustfritt stål, Slip-Let® belegg
Vedlikehold og bruk
- Induksjon:
- Ja
- Gasstopp:
- Ja
- Tåler maskinvask:
- Ja
- Vedlikehold:
- - For å unngå termisk sjokk (da vil du oppleve belegg som løsner og skjevheter i bunnen) – start oppvarmingen rolig, gjerne på relativt svak varme i 1-2 minutter før du setter den opp. - Desto høyere temperatur du skal ha på pannen, desto lenger tid må du bruke på trinnvis oppvarming (termisk sjokk er ikke reklamasjonsgrunn). - Ikke skyll pannen i vann når den er varm. - Ved induksjon: aldri boosteffekt og helst ikke øverste effekt. - Vi anbefaler å bruke en kaldpresset rapsolje til steking da denne har et høyt røykepunkt og tåler høyere temperaturer. - Lar du en panne bli gjennomvarm vil du oppleve at du oppnår samme resultat på lavere temperaturer, i tillegg tar du bedre vare på pannen.