Eva Trio
Multi Mosaic sautépanne 24 cm slip-let
- Velegnet til bruk med alle varmekilder, også induksjon
- Pannens overflate har et unikt mosaikkmønster
- Stekepannen tåler også en tur i ovnen på opptil 400 °C
Førpris 1 899,-
1 139,-
Du får SMS når ordren er klar!
Kampanjeslutt: 18.05.2025
Beskrivelse
Sautépannen 24 cm er en robust og funksjonell panne som passer både til raske måltider og langtidskokte retter. Det innovative mosaikkmønstrede belegget med rustfritt stål på toppen og Slip-Let®-belegg nederst gir en overflate som tåler bruk av metallredskaper uten å miste sine non-stick-egenskaper.Det keramiske belegget sikrer en jevn stekeskorpe, minimerer behovet for fett og gjør pannen enkel å rengjøre. Trelagskonstruksjonen gir en optimal varmefordeling, slik at maten tilberedes perfekt hver gang.
Pannen tåler ovn opp til 400 °C og fungerer på alle varmekilder, inkludert induksjon. Den er enkel å vedlikeholde, tåler oppvaskmaskin og kan rengjøres med stålskrubb. I tillegg kan den stables for plassbesparende oppbevaring.
- Fri frakt over 699,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Last ned appen og få velkomstkupong
- SKU:
- 161256
- EAN:
- 5706631228442
- Artikkelnummer:
- 246624
- Merke:
- Eva Trio
- Serie:
- Multi Mosaic
- Kategori:
- Stekepanner
- Opprinnelsesland:
- Kina
Spesifikasjoner
- Høyde:
- 16 cm
- Bredde:
- 25,5 cm
- Lengde:
- 49,8 cm
- Diameter:
- 24 cm
Design og materiale
- Farge:
- Stål
- Materiale:
- Aluminium
- Material spesifikasjon:
- Aluminium/Keramisk Slip-Let®-belegg/Rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
- Induksjon:
- Ja
- Gasstopp:
- Ja
- Tåler maskinvask:
- Ja
- Tåler microovn:
- Nei
- Varmebestandig:
- Ja
- Temperaturområde:
- 400°C
- Vedlikehold:
- - For å unngå termisk sjokk (da vil du oppleve belegg som løsner og skjevheter i bunnen) – start oppvarmingen rolig, gjerne på relativt svak varme i 1-2 minutter før du setter den opp. - Desto høyere temperatur du skal ha på pannen, desto lenger tid må du bruke på trinnvis oppvarming (termisk sjokk er ikke reklamasjonsgrunn). - Ikke skyll pannen i vann når den er varm. - Ved induksjon: aldri boosteffekt og helst ikke øverste effekt. - Vi anbefaler å bruke en kaldpresset rapsolje til steking da denne har et høyt røykepunkt og tåler høyere temperaturer. - Lar du en panne bli gjennomvarm vil du oppleve at du oppnår samme resultat på lavere temperaturer, i tillegg tar du bedre vare på pannen.