Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!
Favorittmerker

Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Hestan Nanobond stekpanne 28 cm stål
Hestan Nanobond stekpanne 28 cm stål
Hestan Nanobond stekpanne 28 cm stål
Hestan Nanobond stekpanne 28 cm stål
Hestan Nanobond stekpanne 28 cm stål
Nettsortiment

Hestan

Nanobond stekpanne 28 cm stål

6 869,-

Ikke på nettlager
Utsolgt på nett
  • Frakt og klikk & hent velges ved utsjekk

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

  • Designet for rask og jevn oppvarming for bedre steking
  • Induksjonsoptimalisert
  • Varmebestandig opp til 560°C
Beskrivelse
Nanobond stekpanne 28 cm stål, fra Hestan.

Tilgjengelig i 3 størrelser, er disse høytytende stekepannene designet for rask og jevn oppvarming for bedre steking og brunfarge. Hestans innovativ...
Produktdetaljer
SKU:
612552
EAN:
5011275600302
Artikkelnummer:
Merke:
Hestan
Serie:
Nanobond
Kategori:
Stekepanner
Opprinnelsesland:
Italia
Spesifikasjoner
Høyde:
12 cm
Bredde:
31,43 cm
Vekt:
1,88 kg
Diameter:
28 cm
Garanti:
25 år
Design og materiale
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Rustfritt stål 18/10
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Gasstopp:
Ja
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Nei
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Nei
Varmebestandig:
Ja
Temperaturområde:
560°C
Vedlikehold:
- På stålpanner uten belegg bør man bruke litt ekstra fett til steking for at maten ikke skal sette seg fast. - Det kan også være lurt å la maten få litt stekeskorpe før man snur eller flytter den i pannen. - Når det gjelder bruk, er det viktig at stekepannen varmes opp før man tilsetter smør eller olje. - Om man tilsetter fettet for tidlig vil det gjøre at maten lettere kan sette seg fast. Slik sjekker du om pannen har riktig temperatur: Drypp et par dråper vann i pannen. Fordamper vannet umiddelbart er ikke pannen varm nok. Fordeles vannet i små perler er pannen varm.
Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.