KitchenAid
Multiply stekepanne 20 cm stål
- 3-lags rustfritt stål
- Ovensafe up to 220°C
- Kan brukes på alle typer koketopper inkludert induksjon
Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Spør gjerne vår digitale medarbeider Kai, eller kontakt oss på post@kitchn.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.
Beskrivelse
Kjøkkenutstyret fra Multi-Ply-serien gir deg både ytelse og stil, med sin vakre børstede finish. Hver gjenstand i denne grytekolleksjonen er utformet med en aluminiumskjerne som sikrer jevn varmeoverføring, og en flerlagskonstruksjon i rustfritt stål som garanterer robusthet og stabilitet, samtidig som den beholder formen. Den buede kanten sikrer en dryppfri helling, mens det rustfrie stålshåndtaket gir et sikkert grep som forblir kjølig under bruk på koketoppen.Denne stekepannen er kompatibel med alle typer kokeplater, inkludert induksjonstopper, og den tåler ovnstemperaturer opptil 220 °C. Dette gjør det enkelt å begynne matlagingen på komfyren og deretter flytte retten direkte inn i ovnen. Med sin holdbare konstruksjon og allsidige bruk er Multi-Ply rustfrie stekpanner og kasseroller designet for å vare livet ut.
- Fri frakt over 699,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Last ned appen og få velkomstkupong
- SKU:
- 125102
- EAN:
- 4895156668060
- Artikkelnummer:
- CC003243-001
- Merke:
- KitchenAid
- Serie:
- Multiply
- Kategori:
- Stekepanner
- Opprinnelsesland:
- Kina
Spesifikasjoner
- Høyde:
- 38,4 cm
- Bredde:
- 22,1 cm
- Lengde:
- 8,7 cm
- Vekt:
- 810 g
- Diameter:
- 20 cm
Design og materiale
- Designer:
- Jan Hoekstra
- Farge:
- Stål
- Materiale:
- Rustfritt stål
- Material spesifikasjon:
- Rustfritt stål, aluminium
Vedlikehold og bruk
- Induksjon:
- Ja
- Gasstopp:
- Ja
- Tåler maskinvask:
- Ja
- Varmebestandig:
- Ja
- Temperaturområde:
- 220°C
- Vedlikehold:
- - På stålpanner uten belegg bør man bruke litt ekstra fett til steking for at maten ikke skal sette seg fast. - Det kan også være lurt å la maten få litt stekeskorpe før man snur eller flytter den i pannen. - Når det gjelder bruk, er det viktig at stekepannen varmes opp før man tilsetter smør eller olje. - Om man tilsetter fettet for tidlig vil det gjøre at maten lettere kan sette seg fast. Slik sjekker du om pannen har riktig temperatur: Drypp et par dråper vann i pannen. Fordamper vannet umiddelbart er ikke pannen varm nok. Fordeles vannet i små perler er pannen varm.