Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!
Favorittmerker

Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Modern House Black Line stekepanne 20 cm svart
Modern House Black Line stekepanne 20 cm svart
Modern House Black Line stekepanne 20 cm svart
Modern House Black Line stekepanne 20 cm svart
Modern House Black Line stekepanne 20 cm svart
Nettsortiment

Modern House

Black Line stekepanne 20 cm svart

999,-

På nettlager
Utsolgt på nett
  • Frakt og klikk & hent velges ved utsjekk
  • Black Line er en serie gryter og panner i belagt aluminium
  • Tykkbunnet for jevn varmefordeling
  • Keramisk belegg
Beskrivelse
Black Line stekepanne på 20 cm fra Modern House er en kompakt og allsidig panne som er ideell for mindre matlagingsoppgaver. Laget av belagt aluminium, gir denne pannen jevn varmefordeling takket være...
Produktdetaljer
SKU:
616504
EAN:
7070549247108
Artikkelnummer:
46232138
Merke:
Modern House
Serie:
Black Line
Kategori:
Stekepanner
Opprinnelsesland:
Kina
Spesifikasjoner
Høyde:
4 cm
Vekt:
725 g
Volum (L):
0,9 l
Diameter:
20 cm
Design og materiale
Farge:
Svart
Belegg spesifikasjon:
Keramisk
Belegg:
Keramisk
Materiale:
Aluminium
Material spesifikasjon:
aluminium, stål 18/0
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Gasstopp:
Ja
Tåler maskinvask:
Ja
Varmebestandig:
Ja
Vedlikehold:
- For å unngå termisk sjokk (da vil du oppleve belegg som løsner og skjevheter i bunnen) – start oppvarmingen rolig, gjerne på relativt svak varme i 1-2 minutter før du setter den opp. - Desto høyere temperatur du skal ha på pannen, desto lenger tid må du bruke på trinnvis oppvarming (termisk sjokk er ikke reklamasjonsgrunn). - Ikke skyll pannen i vann når den er varm. - Ved induksjon: aldri boosteffekt og helst ikke øverste effekt. - Vi anbefaler å bruke en kaldpresset rapsolje til steking da denne har et høyt røykepunkt og tåler høyere temperaturer. - Lar du en panne bli gjennomvarm vil du oppleve at du oppnår samme resultat på lavere temperaturer, i tillegg tar du bedre vare på pannen.

Mer fra Modern House

Legg til favorittmerke

Andre kjøpte også

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.