Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!
Favorittmerker

Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Pillivuyt Gourmet Somme stekepanne med keramisk belegg 28 cm stål
Nettsortiment

Pillivuyt Gourmet

Somme stekepanne med keramisk belegg 28 cm stål

1 399,-

Ikke på nettlager
Utsolgt på nett
  • Frakt og klikk & hent velges ved utsjekk

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

  • Boltede kalde håndtak
  • Laget av rustfritt stål
  • 3-lags konstruksjon
Beskrivelse
Pillivuyt Gourmet Somme stekepanne med keramisk belegg, 28 cm, er en allsidig og brukervennlig panne laget for både hverdags- og gourmetmatlaging. Laget av 18/8 rustfritt stål, har pannen en trelags k...
Produktdetaljer
SKU:
621494
EAN:
5722000326687
Artikkelnummer:
32668
Merke:
Pillivuyt Gourmet
Serie:
Somme
Kategori:
Stekepanner
Opprinnelsesland:
Kina
Spesifikasjoner
Høyde:
5,5 cm
Bredde:
29,2 cm
Lengde:
51 cm
Vekt:
1,3 kg
Diameter:
28 cm
Design og materiale
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
18/8 rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Gasstopp:
Ja
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Vedlikehold:
- For å unngå termisk sjokk (da vil du oppleve belegg som løsner og skjevheter i bunnen) – start oppvarmingen rolig, gjerne på relativt svak varme i 1-2 minutter før du setter den opp. - Desto høyere temperatur du skal ha på pannen, desto lenger tid må du bruke på trinnvis oppvarming (termisk sjokk er ikke reklamasjonsgrunn). - Ikke skyll pannen i vann når den er varm. - Ved induksjon: aldri boosteffekt og helst ikke øverste effekt. - Vi anbefaler å bruke en kaldpresset rapsolje til steking da denne har et høyt røykepunkt og tåler høyere temperaturer. - Lar du en panne bli gjennomvarm vil du oppleve at du oppnår samme resultat på lavere temperaturer, i tillegg tar du bedre vare på pannen.

Andre kjøpte også

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.