Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle
Favorittmerker

Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Global Ukon brødkniv 22 cm
Global Ukon brødkniv 22 cm
Nyhet
Introduksjonspris

Global

Ukon brødkniv 22 cm

  • Konstruert av det beste rustfrie stålet
  • Ukon har tykkere blader for forbedret ytelse
  • Designet med tommelstøtte for bedre kontroll og effektivitet

Etter kampanje 1 649,-

1 154,-

Få på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Du får SMS når ordren er klar!

Kampanjeslutt: 19.06.2024

Beskrivelse

Global's Ukon brødkniv på 22 cm er en imponerende brødkniv som kombinerer tradisjonell håndverk med moderne innovasjon. Denne brødkniven er designet for å gjøre det enkelt å skjære gjennom ulike typer brød, enten det er med tykke skorper eller myk tekstur. Med sitt lange, takkede blad kan du enkelt skjære gjennom matvarer som landbrød, meloner og mykt brød uten å klaske det.

Ukon-serien fra Global er kjent for å ha tykkere blader for økt ytelse og styrke under kutting, hakking og tærning. Kniven er laget av Globals unik stålblanding Cromova 18, som gir kniven en ekstrem skarphet og holdbarhet. Med en slipvinkel på 15 grader og ergonomisk design med tommelstøtte, passer denne kniven like godt for høyre- som venstrehendte kokker.

For å bevare knivens skarphet og kvalitet anbefales det å håndvaske kniven og tørke den umiddelbart etter bruk. Global's Ukon brødkniv er et pålitelig verktøy som vil heve din skjæreopplevelse på kjøkkenet.
Produktdetaljer
EAN:
4943691540041
Artikkelnummer:
GU-03
Merke:
Global
Serie:
Ukon
Kategori:
Brødkniv
Opprinnelsesland:
Japan

Spesifikasjoner
Lengde:
22 cm
Design og materiale
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Kniv i Cromova 18 stål
Materiale på skaft:
Rustfritt stål
Hardhet:
56-58 HRC
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Slipevinkel:
10 - 15°
Vedlikehold:
Globalkniver De fleste kokker er enige om at kniven er kjøkkenets viktigste verktøy. På samme måte som en sløv kan redusere ønsket om å lage mat, kan en skarp kniv inspirere til store gjerninger på kjøkkenet. En splitter ny Global kniv er ekstremt skarp. Akkurat så skarp som du vil at en kjøkkenkniv skal være. Men for at din kniv skal fortsette å prestere på samme nivå, er det et par ting du bør huske på. RENGJØRING Ikke la kniven ligge uvasket. Håndvask kniven med vann og litt oppvaskmiddel og tørk den med et kjøkkenhåndkle umiddelbart etter bruk. Vask aldri en Global kniv i oppvaskmaskin - verken kniven eller maskinen vil gjøre deg noe godt. Bruk en fjøl som er skånsom mot kniven, for eksempel Globals skjærebrett i tre, plast eller sukkerrør. Det er viktig at overflaten er myk. Hvis skjærebrettet er hardere enn kniven, vil kniven bli skadet. Bruk baksiden av kniven når du skraper av skjærebrettet for å forhindre at kanten blir sløv. Unngå også å kutte i frosne ingredienser eller harde bein, da kan du unngå unødvendig slitasje. Oppbevaring av Global kniver skal ikke ligge å gni i bestikkskuffen. Det best er å legge dem i en knivveske, knivblokk eller henge på en magnetliste. Hvis du bruker en magnetliste, legg kniven på stripen med ryggen først for å unngå skade. VEDLIKEHOLD For å opprettholde eggen på kniven skarpe, er det nødvendig å skjerpe kniven med jevne mellomrom. Ha en rutine på din Global kniv, ved en gang i måneden å skjerpe kniven med en skjerpestang eller en våtsliper. Når kniven ikke blir skarp nok med skjerpestangen eller våtsliperen, må du skjerpe eggen på nytt. Du kan da velge å gjøre det selv med en slipestein eller levere inn kniven til en erfaren sliper. Husk at japanske kniver skal ha en vinkel på 10-15 grader.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.