Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!
Favorittmerker

Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

EKA Gourmet skrellekniv 10 cm tre
EKA Gourmet skrellekniv 10 cm tre
EKA Gourmet skrellekniv 10 cm tre

EKA

Gourmet skrellekniv 10 cm tre

Førpris 299,-

179,-

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Spør gjerne vår digitale medarbeider Kai for hjelp til å finne et alternativ.

  • Svensk design med svenske materialer
  • Liten, allsidig og enkel å rengjøre
  • Ergonomisk håndtak i tre og skarp egg
Beskrivelse
EKA Gourmet skrellekniv 10 cm tre er den minste, men kanskje mest allsidige kniven på kjøkkenet. Denne fleksible kniven er perfekt for oppgaver som å rense sopp, hakke urter, håndtere chili eller åpne...
Produktdetaljer
SKU:
621861
EAN:
7391537501942
Artikkelnummer:
EKA-501904
Merke:
EKA
Serie:
Gourmet
Kategori:
Grønnsakskniv
Opprinnelsesland:
Sverige
Spesifikasjoner
Lengde:
21,6 cm
Vekt:
42 g
Mål spesifikasjon:
Lengde blad: 10 cm. Tykkelse blad: 1,7 mm
Garanti:
10
Design og materiale
Farge:
Tre
Materiale:
Stål
Material spesifikasjon:
Svensk Sandvik (Alleima) 12C27-stål, masurbjørk
Hardhet:
57-59
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Vedlikehold:
For å holde bjørkeskaftet i best mulig stand, behandle det regelmessig med treolje eller voks. Dette bidrar til å beskytte treverket mot fuktighet og slitasje og gir håndtaket en vakker glans. Ikke maskinvask eller bløtlegg kniven. Tørk i stedet alltid av håndtaket etter bruk og la det lufttørke. Hold kniven skarp ved regelmessig å bruke et skjærestål. Oppbevar i en knivblokk eller på en magnetisk stripe for å beskytte bladet mot skade.
Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

KAI