Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle
Favorittmerker

Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

-30%
Vulkanus Professional 2.0 knivsliper blank
Nettsortiment

Vulkanus

Professional 2.0 knivsliper blank

  • Designet for å gi myke og skarpe bladegger på knivene dine
  • Det perfekte hjelperedskapet til enhver kniventusiast
  • Tidløst design

Førpris 2 699,-

1 889,-

På nettlager
Kan sendes til butikk
Denne varen kan sendes til valgfri Kitch'n-butikk. Velg butikk i handlekurven.

Kampanjeslutt: 28.04.2024

Beskrivelse

Denne klassiske knivsliperen fra Vulkanus generasjon 2.0 er designet for å gi myke og skarpe bladegger på knivene dine, slik at eggen blir sylskarp.  Dette er det perfekte hjelperedskapet til enhver kniventusiast som vil ha skarpe kjøkkenredskaper. Den kan også plasseres i oppvaskmaskinen og gir superskarpe resultater. Pakket i eske. HVA ER NYTT HOS GENERASJON 2:- Justert vinkel på sliping til 11 - 21 grader- Økt bredde på åpningen- På grunn av de nye forbedringene unngår man muligheten for å skjære i plasten under sliperneRockwell (hardhet) på stålplatene: 93 HRCHvordan arbeide med en VulkanusDe fleste av oss har jo vært borti sløve kniver, og vet hvor mye enklere det er å gjøre kjøkkenjobben med en ny og skarp kniv. Med Vulkanussliperen kan du ta vare på følelsen av en helt ny kniv i mange år. Med en vanlig «knivsliper» (som gjerne er skjerpestålet med treskaft som de fleste har vært borti, men også keramiske skjerpestaver eller diamantskjerpere) vil man bare kunne opprettholde en allerede skarp knivsegg, og dette krever at man bruker skjerpestålet jevnlig og riktig helt fra kniven er ny. Men med Vulkanussliperen kan man faktisk både skjerpe og slipe.Formen er nøkkelen til Vulkanussliperens unike egenskaper: den er nemlig laget slik at man kan skjerpe og slipe alle kniver med ett og samme verktøy. De to sorte «slipebeina» er bevegelige og vil selv tilpasse riktig vinkel til kniven. Ved å holde kniven på forskjellige måter, kan man både holde eggen på de nye knivene dine fine og skarpe, og også gi de gamle og sløve knivene et nytt liv! Vulkanussliperen kan brukes på nær sagt alle kniver, også brødkniver og andre kniver med tagger i eggen. Det er allikevel viktig å sjekke at eggen er hel og uten hakk – dersom eggen har hakk, bør den settes opp på nytt av en profesjonell knivsliper.Man starter alltid med å ha knivsliperen på et stødig underlag, og holder den med én hånd med siden med de to «beina» mot seg. Dersom kniven er sløv og skal slipes, holder man den med spissen ned og drar kniven mot seg (pass på fingrene!). Dette vil gi en virkelig god slipeeffekt på eggen, og det kan bli liggende igjen spon på bunnplaten av sliperen. Om kniven bare er litt sløv eller eggen skal holdes skarp, holder man kniven med spissen opp og drar mot seg. Da vil det ikke bli spon.Dersom kniven har en taggete egg, for eksempel en brødkniv, holder man spissen opp eller ned ettersom hvor sløv kniven er. I tillegg holder man den siden av kniven som ikke har oppslipt egg (taggene er som regel kun på den ene siden av kniven) inntil «slipebeinet». Med dette sørger man for at kniven kun slipes på riktig side, og eggen holdes sylskarp uten å ødelegge taggene.Dette gjør at Vulkanussliperen kanskje er den aller enkleste i bruk på markedet! De bevegelige «slipebeina» sørger for at man får sylskarpe kniver uten å måtte tenke på eggen, og uten å risikere varmgang eller skade. Hold bare kniven med spissen ned (gjør eggen skarp) eller opp (hold eggen skarp) og dra til - det er umulig å skade kniven. Og når du er ferdig og har blanke og fine kniver igjen, er det bare å putte Vulkanussliperen i oppvaskmaskinen (classic eller basic modell) - blir det bedre? Kniver produseres med ulike vinkler på kniveggen, og jo mindre vinkel du har jo mindre press bør du legge på kniven ved sliping. Det er viktig å informere kunden om hvordan de bør gå frem for å ikke ødelegge en knivegg med for hard behandling ved knivsliping.Hvordan slipe kniver med Vulkanus:https://youtu.be/SiHqGOdrx1QHvordan hone (skjerpe) kniver med Vulkanus:https://youtu.be/balQALSZgi0Hvordan finpusse en kniv med Vulkanus:https://youtu.be/f7rUrJOF9O8
Produktdetaljer
EAN:
9120014630169
Artikkelnummer:
60200881
Merke:
Vulkanus
Serie:
Professional
Kategori:
Knivsliper og slipestål

Design og materiale
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.