Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Serier

Oppskrifter

Artikler

Tema

Butikker

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt oppnådd!​
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Reserver i butikk: {{clickCollectStoreName}}

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen

Suppler bestillingen din

Handlekurven din er tom!
Favorittmerker

Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Assio & Engvall Skarp kokkekkniv 20 cm stål/tre
Assio & Engvall Skarp kokkekkniv 20 cm stål/tre
Assio & Engvall Skarp kokkekkniv 20 cm stål/tre
Assio & Engvall Skarp kokkekkniv 20 cm stål/tre
Nettsortiment

Assio & Engvall

Skarp kokkekkniv 20 cm stål/tre

3 175,-

Få på nettlager
Utsolgt på nett
  • Frakt og klikk & hent velges ved utsjekk
  • Elsket av kokker
  • Moderne design kombinerer nordisk estetikk med japansk kvalitet
  • Perfekt balanse for rask og presis håndtering i trange områder
Beskrivelse
Skarp kokkekniv 20 cm fra Assio & Engvall er utviklet av svenske kokker for å møte kravene i et travelt kjøkken – robust nok for lange økter, men likevel lett og komfortabel i hånden. Bladet er smidd ...
Produktdetaljer
SKU:
626416
EAN:
7350162400006
Artikkelnummer:
SK80
Merke:
Assio & Engvall
Serie:
Skarp
Kategori:
Kokkekniv
Opprinnelsesland:
Japan
Spesifikasjoner
Høyde:
5 cm
Lengde:
35 cm
Vekt:
176 g
Mål spesifikasjon:
Bladlengde: 20 cm
Design og materiale
Farge:
Stål
Farge spesifikasjon:
Stål/svart
Materiale:
Stål
Material spesifikasjon:
45-lags damaskusstål, japansk Aichi Aus-10 stålkjerne, chacate treskaft
Hardhet:
61
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Nei
Slipevinkel:
12
Vedlikehold:
Knivene i Skarp-serien er laget med ekte trehåndtak og blad i høykvalitets japansk rustfritt stål. Følgende anbefales: Hold alltid kniven tørr og ren. Vask for hånd i varmt såpevann. Bruk aldri skrubbende svamper. Kniven må aldri vaskes i oppvaskmaskin eller ligge bløt. Tørk kniven helt tørr med et absorberende håndkle – papirhåndkle gir best resultat. Alt rustfritt stål inneholder en viss mengde karbon, som er avgjørende for skarphet og ytelse. Derfor kan det utvikles en nyanse (kalt patina) dersom kniven ikke rengjøres og tørkes riktig. Det anbefales å oppbevare kniven på en magnetisk trelist, i en saya, knivmappe eller boks – ikke løst i en skuff sammen med andre redskaper. Smør håndtaket med en liten mengde godkjent matolje av og til for å bevare utseendet og forhindre uttørking.

Andre kjøpte også

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.