Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle
Favorittmerker

Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

-40%
Mac Filet/sashimi 22,5 cm
Mac Filet/sashimi 22,5 cm
Mac Filet/sashimi 22,5 cm

Mac

Filet/sashimi 22,5 cm

  • Håndslipt og sylskarp
  • Perfekt balansert
  • Lekker design

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller post@kitchn.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

MAC-kniven er mer enn et kjøkkenredskap. Den er et verktøy. Et verktøy som hjelper deg å gjøre det meste med råvarene. Godt forarbeid er halve jobben, og med MAC-knivene blir dette en fornøyelse.

MAC har mange fordeler:
Hullet i bladet på mange av knivene er laget for lettere oppheng og renslighet. De tørker fortere, og henger du knivene høyt, kan heller ikke små nysgjerrige barnefingre komme i kontakt med dem.

MAC slipes til 45 grader.
Hemmelighten ligger i materialet. MAC's stålkvalitet tåler en slik spiss vinkel, og denne gjør at skarpheten blir helt overlegen.


MAC er et presisjonsverktøy som bør behandles med omtanke:

- Vask alltid knivene for hånd, under varmt vann med lite såpe. Aldri i oppvaskmaskin! Vask knivene rett etter bruk. Rester fra maten kan gjøre eggen sløv.


- Tørk knivene godt. Vanndråper som inneholder såpespor kan tære på kniveggen og gjøre kniven sløv over tid.


- Oppbevar knivene riktig, i knivblokk eller på magnetlist. Å legge en god kniv i en skuff sammen med andre kjøkkenredskaper er som å kaste penger ut av vinduet.


- Når bladet blir sløvt, bruk da MAC slipestav av porselen, keramikksliper eller diamantsliper. Hold bladet i en vinkel 10-15° og trekk kniven ned mot deg. På den måten vil du ikke skade kniven, og du vil beholde dens opprinnelige skarphet. Brukes diamantsliperen, holdes kniven rolig, mens sliperen føres fram og tilbake over eggen med samme vinkel. Knivspon som setter seg fast på slipeutstyret vaskes bort med Zalo eller Jif i varmt vann.
Produktdetaljer
EAN:
4950673106041
Artikkelnummer:
FKW-7
Merke:
Mac
Serie:
Japanese
Kategori:
Kokkekniv
Modell nr:
FKW-7

Spesifikasjoner
Lengde:
34 cm
Vekt:
187 g
Mål spesifikasjon:
Bladlengde 22,5 cm
Design og materiale
Farge:
Svart
Material spesifikasjon:
AUS 8
Materiale på skaft:
Magnolia pakka tre
Hardhet:
Mellom 57-60 HRC
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Slipevinkel:
10-15 grader
Vedlikehold:
Kvalitetskniver skal behandles med omtanke. Bruk kniven til det formålet den er tiltenkt. Skjær aldri i bein, dypfryst mat eller harde emner da det kan skade eggen. På småbein og harde emner brukes en kokkekniv som går under betegnelsen kløyver.

Merkevaren

Japanske kniver med perfekt design og overlege kvalitet. MAC's hemmelighet ligger i materialet. Stålkvaliteten tillater en spiss vinkel, slik at skarpheten blir unik. Hver Mac kniv slipes for hånd med 15 graders slipevinkel av profesjonelle smeder fra Seki området i Japan. Seki er kjent for mer enn 700 års tradisjon med knivproduksjon.

Se flere produkter fra Mac

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.