Mac
Universalkniv SA-80 20 cm
- Håndslipt og sylskarp
- Perfekt balansert
- Lekker design
KLUBBTILBUD! Få 200,- i rabatt ved handel for 600,- eller mer. Gjelder på en hel handel, også nedsatte varer kun frem til midnatt 3. november. Tilbudet gjelder ikke «Bra deal» og enkelte andre unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Forutsetter medlemskap i Kitch'n kundeklubb. Kupongen kan brukes én gang hver dag!
{{ChosenStore.displayName}}
{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}
{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})
Du får SMS når ordren er klar!
Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.
Beskrivelse
Mac, SA-80 universalkniv 20,5 cm. HRC 59.Det viktigste verktøyet på kjøkkenet. Brukes til å hakke terninger, grønnsaker,urter og skjære kjøtt og fisk uten bein i skiver. Kniven har sandblåst kant som gjør at det du skjærer slipper lettere. Mac knivene er produsert i Seki City, Japan. Knivene har barberhøvel skarphet og perfekt balanse. Mye av kinvene er gjordt for hånd, og hver eneste kniv er håndslipt.
Stålet er rustfritt med høyt innhold av kullstoff, legert med krom, molybden og vanadium. Eggen slipes bratt, og holder lenge på skarpheten før du må etterslipe. Slipes på stein, keramisk sliper eller diamantsliper med en vinkel på 10-15 grader. Bruk ikke knivene på bein, harde emner eller frossen mat. Da brukes kniver som Mac har designet for det.
Knivene vaskes for hånd og tørkes godt etter bruk. Skaftet er fremstilt av bjørk. Oppbevar knivene på en magnetlist eller i en knivblokk så ikke eggen skades.
- EAN:
- 4950673105068
- Artikkelnummer:
- SA-80
- Merke:
- Mac
- Serie:
- Superior
- Kategori:
- Universalkniv
- Modell nr:
- SA-80
Spesifikasjoner
- Vekt:
- 167 g
- Mål spesifikasjon:
- Bladlengde 20,5 cm
Design og materiale
- Farge:
- Svart
- Material spesifikasjon:
- AUS 8
- Materiale på skaft:
- Magnolia pakka tre
- Hardhet:
- Mellom 57-60 HRC
Vedlikehold og bruk
- Tåler maskinvask:
- Nei
- Håndvask anbefales:
- Ja
- Slipevinkel:
- 10-15 grader
- Vedlikehold:
- Kvalitetskniver skal behandles med omtanke. Bruk kniven til det formålet den er tiltenkt. Skjær aldri i bein, dypfryst mat eller harde emner da det kan skade eggen. På småbein og harde emner brukes en kokkekniv som går under betegnelsen kløyver.