Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle
Favorittmerker

Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

WMF Profi Plus potetskrellergaffel

«Bra deal» – merkelappen som garanterer et godt kjøp. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud


WMF

Profi Plus potetskrellergaffel

  • Cromargan rustfritt stål 18/10 – lett å rengjøre, smaksnøytralt og syreresistent.
  • Tåler oppvaskmaskin

175,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk
«Bra deal» – merkelappen som garanterer et godt kjøp. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud

Beskrivelse

Av med skallet: Bruk den praktiske skrellegaffelen fra WMF til å fjernet skallet på kokte poteter uten å brenne fingrene. Stikk de tre tennene på gaffelen inn i poteten, og ta av skallet – det er ingen grunn til å bruke for mye krefter. Poteten holder seg varm og faller ikke fra hverandre – tennene holder poteten på plass. Håndtaket er behagelig å holde, og skrellingen går lett og ubesværet.
Produktdetaljer
SKU:
14188
EAN:
4000530535108
Artikkelnummer:
1871236030
Merke:
WMF
Serie:
Profi Plus
Kategori:
Skreller

Spesifikasjoner
Vekt:
42 g
Design og materiale
Farge:
Stål

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.