Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

6 Knivtips

Kvalitetskniver skal behandles med omtanke, og vi forteller deg hvordan



1. Vask kniven forhånd og tørk den godt straks etter bruk. Da vil du unngå skjolder og merker etter matsyrer.

2. Sett aldri kniven din i oppvaskmaskinen. Det kan skade knivbladet på grunn av tempereringer og såpen som benyttes i oppvaskmaskinen. Dersom håndtaket er av tre vil det tørke ut.

3. Bruk kniven til det formålet den er tiltenkt. Skjær aldri rett ned i bein, dypfryst mat eller harde emner da det kan skade eggen.

På småbein og harde emner brukes en kløyver.

4. Bruk skjærefjøler av tre eller syntetisk materiale. Unngå marmor, stein  eller lignende.

5. Oppbevar knivene i knivblokk eller på magnetlist.

6. Skjerp kniven regelmessig på keramisk slipestav, diamantsliper eller rollersliper. Spør din lokale Kitch'n butikk hvilken sliper som er best til din kniv. Vask slipeutstyret jevnlig med fettløsende middel.

 

 

Knivtipsene har vi fått fra MAC.

Se hele vårt knivutvalg her: https://www.kitchn.no/nettbutikk/kjokkenutstyr/kniver/ 

 

 Knivtips

 

  

 

 

Tilbake
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.