Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Medlemsvilkår

Kitch´n Kundeklubb er et valgfritt medlemskap der du mottar tilbud og markedsføring. I tillegg får du rabatter og andre fordeler, samt generelle og særskilt tilpassede tilbud basert på dine preferanser.

Innholdfortegnelse


1. Medlemskap og personopplysninger

Kitch´n Kundeklubb er et valgfritt medlemskap der du mottar tilbud og markedsføring. I tillegg får du rabatter og andre fordeler, samt generelle og særskilt tilpassede tilbud basert på dine preferanser. Når du blir kundeklubbmedlem aksepterer du bruk av informasjonskapsler på kitchn.no, samt disse medlemsvilkårene og gir samtykke til den behandlingen av personopplysninger du ønsker. I personvernerklæringen kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger.

Kitch´n Kundeklubb er et kostnadsfritt medlemskap som gjelder alle Kitch´n butikker, og på kitchn.no. Som medlem kan man registrere kjøp med innlogget konto eller medlemsnummer. Medlemskapet i Kitch´n Kundeklubb er personlig og kan ikke overdras til andre, og medlemskap tilkommer kun til privatpersoner som har fylt 16 år.

Samme person kan bare inneha ett medlemskap i Kitch´n Kundeklubb, og medlemskapsfordelene gjelder bare ved innkjøp til egen husholdning Du kan opprette medlemskap i Kitch´n Kundeklubb i en av Kitch´n sine butikker i Norge, via kitchn.no eller Kitch´n Kundesenter.

For å sikre korrekt identitet kan Kitch´n kreve fremlagt gyldig legitimasjon f eks førerkort eller pass.

2. Fordeler

  • Du får eksklusive tilbud i butikk og nettbutikk.
  • Du får våre kataloger på epost før postutsendelse.
  • Du får tilgang til alle tilbud i våre 3 store kataloger dagen før alle andre kunder.
  • Du får nyheter, tips og inspirasjon via våre nyhetsbrev på epost.
  • Du får verdikupong på kr 100,- tilsendt pr. epost ved innmelding.
  • Du får egen gave på din bursdag tilsendt pr. epost og hentes i butikk
  • Det er gratis å være medlem.

3. Min side

Du finner dine samtykker og registrerte opplysninger, samt opplysninger om kjøp, kuponger, ønskelister og oppskrifter, når du er innlogget på kitchn.no.

Du kan melde deg av kommunikasjon fra våre tjenesteleverandører. Kitch´n må imidlertid alltid kunne kommunisere med deg på e-post eller SMS for å kunne administrere medlemsforholdet. På kitchn.no kan du endre opplysninger som navn, adresse, telefon, e-post, fødselsdato og nærmeste butikk.

4.Endringer

Kitch´n forbeholder seg retten til å kunne endre vilkårene for Kitch´n Kundeklubb. Endring av medlemsvilkår vil bli informert om på kitchn.no. De til enhver tid gjeldende vilkår vil være tilgjengelig på www.kitchn.no/kundeklubb.

Ved endring i vilkår som krever aktivt samtykke, og der medlem ikke ønsker å gi fornyet samtykke, forbeholder Kitch´n seg retten til å si opp avtalen med 3 måneders varsel. Dette gjelder også dersom Kitch´n beslutter å avvikle medlemskonseptet.

5. Avslutte medlemsskap

Du kan når som helst avslutte medlemsskapet under Min side på kitchn.no eller gjennom å kontakte Kitch´n Kundesenter, se kontaktinformasjon nedenfor. Kitch´n har rett til å avslutte ditt medlemskap, eksempelvis ved mistanke om at medlemskapet misbrukes eller anvendes på ulovlig vis.

6. Force majeure

Skulle det oppstå en situasjon som Kitch´n ikke med rimelighet kan unngå eller overvinne følgene av og som hindrer Kitch´n fra å oppfylle sine forpliktelser etter denne avtalen, som i forbindelse med kjøp av produkter/tjenester, og hendelser utenfor Kitch´n sin kontroll, opphører Kitch´n sine forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer.

Kitch´n Kundesenter
E-post: post@kitchn.no
Telefon: 909 81 100

Tilbake