Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Samtykke

Kitch´n ønsker å gi deg den beste kjøpsopplevelsen, slik at du kan bli no. 1 på kjøkkenet! Kitch´n behandler personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven og ønsker du tilpasset markedsføring kan du gi Kitch´n samtykke til å foreta profilering av dine opplysninger.

Ved å si ja til profilering aksepterer jeg at Kitch´n kan:

Bruke mine personopplysninger, og kjøpshistorikk (for eksempel kassekvittering, kuponger og gavekort) for å tilpasse markedsføring og i administrasjon av medlemskapet.

Bruke mine personopplysninger, kjøpshistorikk og kampanjerespons som grunnlag for tilpasset tilbud og kommunikasjon. Dette gjelder også for Kitch´n sine tjenesteleverandører.

Benytte og sammenstille personopplysninger til formidling av tilbud og annen informasjon gjennom sosiale medier og andre digitale kommunikasjonsnettverk. Eksempler på dette kan være Facebook og Schibsted.

Kontakte meg via SMS, e-post, vanlig post eller andre alternativer ut fra valgene på Min side. Dette gjelder også for Kitch´n sine tjenesteleverandører.

Anonymisere opplysninger og bruke opplysninger som ikke kan knyttes til meg til andre formål.

Jeg kan si nei til profilering i valgene på min side når som helst.

Mer informasjon finner du her om personvernerklæring og medlemsvilkår.

Tilbake