Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Knabstrup Keramik, deigfat 3pk

Knabstrup Keramik

deigfat 3pk

399,-

Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Art.nr: 1300080

Deigfatene er en av klassikerne fra Knabstrup. De glaserte fatene er produsert helt siden fabrikken startet med keramikk i 1907. Dette settet består av tre lekre deigskåler i delikate farger, som kommer på ett trebrett. I tillegg til bakst egner fatene seg ypperlig til snacks, salater, pastaretter og frukt. Deigfatene tåler å vaskes i maskin, men bruk mildt oppvaskmiddel og sett alltid fatene forsiktig inn i oppvaskmaskinen med god plass til annen oppvask, slik den ikke får riper eller skår. Vær oppmerksom på at bruk av oppvaskmaskin kan forkorte produktets levetid. Dersom du vil være helt sikker på å ha deigfatet i flere år, anbefaler vi at du vasker dem for hånd. Vær oppmerksom på at det aldri skal brukes stålull til rengjøringen. Deigfatene må de tørkes med bunnen opp, for å unngå å avgi fukt på grunn av vannabsorbering. Deigfatet tåler mikrobølgeovn på lav effekt. De tåler temperaturer opp til 220 grader, men unngå å utsette deigfatet for raske temperaturendringer, da dette kan føre til sprekker i glasuren.

Vær oppmerksom på at keramikk er et levende og hardt materiale, så vær forsiktig når du setter keramikken på diverse overflater. Dersom du eksempelvis trekker keramikken over andre overflater kan det føre til riper i eksempelvis bordplater eller vinduskarmer. Skal man for eksempel elte en deig, kan man med fordel legge et kjøkkenhåndkle under deigfatet dersom man arbeider på et mykt eller sårbart underlag.

Kapasitet: 1 dl

Tilbake

Lignende produkter

Til toppen

Info om "Utsolgt i nettbutikk"

Til toppen

Denne varen er for øyeblikket utsolgt i nettbutikken, men den kan være tilgjengelig i våre andre butikker. Ta kontakt med din nærmeste Kitch'n butikk for mer informasjon.

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)
  • På døren (Bring) – Kr 79,-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.