Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Pagurus, skalldyrsett s/3 rød
Pagurus, skalldyrsett s/3 rød
Pagurus, skalldyrsett s/3 rød
Pagurus, skalldyrsett s/3 rød

Pagurus

skalldyrsett s/3 rød

499,-

Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Art.nr: 46191670

Norsk innovativt produkt, det har aldri vært enklere å spise skalldyr. Du får ut hele kjøttstykker uten skallrester og enkel tilgang til alt kjøtt i alle ledd og hus. Knekkeren er klemsikker og klemmer akkurat passe uten og knuse -slutt på søl. Med klotangen knekker du det vanskelige leddet midt i kloa, og får ut alt kjøttet du vanligvis ikke kommer til. Pitlepinnene er spesielt utformed for at fibrene i krabbekjøttet skal feste seg. Klotangen er 28 cm lang, 16 cm bred og 2 cm høy og er laget i aluminium. Pitlepinnene 23 cm lange og er laget i polycarbonat (PC) plast. Pitlepinnene tåler oppvaskmaskin, men vi anbefaler håndvask på skalldyrknekkeren.

Settet inneholder:
- 1 stk Skalldyrknekker
- 2 stk Pitlepinner

Tilbake

Info om "Utsolgt i nettbutikk"

Til toppen

Denne varen er for øyeblikket utsolgt i nettbutikken, men den kan være tilgjengelig i våre andre butikker. Ta kontakt med din nærmeste Kitch'n butikk for mer informasjon.

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)
  • På døren (Bring) – Kr 79,-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.