Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Nettsortiment

Kitchen Aid

P2 foodprocessor 1,7l sort

1 799,-

Ingen butikker har denne varen tilgjengelig for Klikk & Hent. Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

T.o.m. 19. januar får alle klubbmedlemmer 200,- i rabatt ved kjøp av varer for 400,- eller mer. Gjelder ikke allerede nedsatte varer. Bruk rabattkode J20 i nettbutikken. Ved bestillinger med klikk & hent trekkes rabatten ved henting og betaling i butikk.

Art.nr: 719EBM

7 cup Foodprocessor gjør det super enkelt og raskt å tilberede sunne retter. Med en kapasitet på 1,7 liter og evnen til å hakke, snitte, skjære og purere ferske ingredienser til lekre, kreative retter gjør den perfekt for en aktiv og sunn livsstil. Foodprocessoren har tre enkle LED-opplyste hastighetsfunksjoner. Hvor du har tre mulige innstillinger. Bollen settes på med et enkelt klikk og uten å dreie, og lokket er hengslet på siden klar til bruk. Lokket har trakt med 2 delt stapper, så du ikke trenger å ta av bollen for å tilføre ingrediensene. Maskinen er designet med avrundede kanter og glatte overflater, minst mulig mat setter seg fast. Bolle, lokk og alle tilbehør tåler oppvaskmaskin Standardtilbehør:multiblad i rustfritt stål til å hakke fint eller grovt av blandt annet ost, sjokolade, frukt, ferske krydderurter, nøtter, tofu og grønnsaker. Brukes også til pastasauser, pesto, salsa, sauser og tynne og tykke deiger. Eltekrok til å elte gjærdeig raskt og grundig. Ikke bruk mer enn 710 ml mel, for å oppnå best resultat.4 mm vendbart rive-/snittejern. Til å rive f.eks. poteter, myke grønnsaker, kål. 6 mm snittjern til å snitte, ost, sjokolade, harde frukter og harde grønnsaker m.m. 1,7-liters BPA-fri bolleHengslet lokk med matrør og nedstopper i 2 deler, den minste er for å langsomt kunne tilsette matolje, eller annen væske i ingrediensene mens motoren er i gang. 2 års garanti

Tilbake

Lignende produkter

Til toppen

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 49.- (Gratis frakt på ordre over 499.-)
  • På døren (Bring) – Kr 150.-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498.-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.

Nettsortiment

Til toppen

Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk.