Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen


Favoritt­merkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Vennligst logg inn for å fortsette

Glemt passord? Klikk her

Tilbake
Nettsortiment
Vis i fullskjerm

SMEG, brødrister 4 skiver svart kvadrati

Art.nr: 46180185

kr 2 495,-

Kvalitetsprodukter i 50 talls retro design. Flotte designelementer til ditt kjøkken, der estetikk og funksjonalitet er i høysetet! Brødrister for 4 skiver med 6 ulike innstillingsnivåer. Denne modellen har 4 separate ristelommer der to og to aktiveres samtidig. Den bruker slik mindre strøm om du ikke har behov for å benytte alle 4 lommer. Denne utførelsen kan også være praktisk for familier som har behov for å sikre at gluten ikke forurenser glutenfri mat, ved at reservere en lomme forbeholdt glutenfri mat.
Innehar gjenoppvarming og opptiningsfunksjon, samt bagel program som rister kun ene siden av bagelen. Enkel igangsetter hendel og separat stoppknapp for avbryting av program.

Produsert i rustfritt stål og plast med krom knapper. Produktet er 33 cm lang, 32 cm bred og 20 cm høy. Integrert smuleoppsamler og 1 m lang ledning som samles under brødristeren. Gummiben for stabilitet. Totaleffekt 2000 W.

Rengjøring:
Tørk av med fuktig klut. Smuleoppsamler løsnes lett, tømmes og eventuelt spyles. Tørk godt før den monteres igjen.

Tilleggsutstyr for 2 skivers brødrister, eksempelvis brødvarmer og sandwichrist passer også til denne modellen.

Tilbake