Kundeservice

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Moccamaster, KBGC972 AO brushed silver
Vår pris

Varer merket med «vår pris» selges kun til markert pris og kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.


Moccamaster

KBGC972 AO brushed silver

2 499,-

Få på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærhetenVarer merket med «vår pris» selges kun til markert pris og kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Egenskaper

Moccamaster KBGC972 AO Brushed Silver kaffetrakter lager ti kopper kaffe (1,25 L) på 6 minutter og har automatisk dryppstopp, en praktisk egenskap når du skal servere kaffe. Auto-Off funksjonen slår av kaffetrakteren etter 40 minutter, og øker sikkerheten. Blandelokket sørger for at blandingen av kaffe i kannen blir perfekt og gir den beste smaksopplevelsen. Moccamaster KBGC972 AO Brushed Silver har to varmeelementer: Ett som trakter kaffen i 92-96 grader, den perfekte bryggetemperaturen. Det andre varmeelementet holder kaffen varm i 80-85 grader i etterkant av traktingen, den optimale serveringstemperaturen for kaffe. En egen varsellampe varsler om behov for avkalking.

Garanti
Alle Moccamaster sine kaffetraktere er godkjent av European Coffee Brewing Centre. Dette sikrer deg perfekt kaffe hver gang. Dette er en kaffetrakter som er håndlaget og testet individuelt før den sendes ut fra fabrikken i Nederland. Alle Moccamaster modeller har 5 års garanti på trakteenheten. Løse dele som kanner og plastdeler er ikke omfattet av garantien, de kan kjøpes som reservedeler. Du har mulighet for å øke garantien til 10 år ved å gå inn på www.moccamaster.com/no/registrer-garanti og registrer din trakter. NB! Det er viktig å gjøre det innen 6 måneder etter kjøp.

Spesifikasjoner
Bredde - Dybde - Høyde (mm) 325 x 170 x 355. Effekt er 1520W. Alle Moccamasters modeller slår seg automatisk av etter 40 minutter for din egen sikkerhet og av miljøhensyn.

Art.nr: 59631

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)
  • På døren (Bring) – Kr 79,-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.

Velg butikk

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.